Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons Team

Wilco Keijzers, TA en constructie

Wilco Keijzers - TA & Constructie

Ooit begonnen als monteur in de industrie en zich binnen enkele jaren bij Primaplan opgewerkt tot Managing Director van Primaplan Turnaround & Constructie.
Wilco staat voor een constant lerende en verbeterende organisatie. Door middel van zijn ‘lessons learned’ zorgt hij dat klanten blij worden van de kwaliteit van onze dienstverlening.
W.keijzers@primaplan.nl
LinkedIn

Alfonso St.Jago, TPC

Alfonso St.Jago - TPC

Sinds 2005 in dienst bij Primaplan. Als Managing Director van Total Project Control ligt bij Alfonso de focus inmiddels op de volledige projectbeheersing van onze klanten. Hierbij denken we mee en is de grootste kracht dat we onze mensen zelf werven, opleiden en begeleiden volgens de laatste methode op het gebied van projectbeheersing. Control vanuit kennis! Beheersing vanuit passie.
A.stjago@primaplan.nl
LinkedIn

Bram König, eigenaar

Bram König - Eigenaar

Bram König, directeur Primaplan Holding, al 25 jaar directeur van Primaplan. Houdt van het vak projectbeheersing omdat hij hiermee een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een project. Het meest geniet hij van zijn werk als hij iets kan overbrengen op anderen. Samen is veel leuker dan alleen, ook tijdens het werk.
A.N.konig@primaplan.nl
LinkedIn

Rick Donker, Technical consultancy

Rick Donker - Technical Consultancy

Onze Technisch Consultant. Rick is van alle markten thuis. Installatie en advies: hij doet het allemaal! Gespecialiseerd in maatwerk oplossingen: rapportages, interface en tools.
R.donker@primaplan.nl
LinkedIn

Ronald Bergacker, Principal

Ronald Bergacker - Principal

Ronald is een mensenmens. Als Principal verantwoordelijk voor het (functioneel) managen en het persoonlijk ontwikkelen van een team Project Planning Professionals binnen Primaplan. Naast zijn rol als Principal, is Ronald ook werkzaam als zeer ervaren Senior Project Planner.
R.bergacker@primaplan.nl
LinkedIn

Patrick van Weerdenburg, Managing director

Patrick van Weerdenburg - Managing Director

Patrick van Weerdenburg, sinds juni 2017 managing director van Primaplan PCS.
Zijn meerwaarde zit in de persoonlijke benadering, werkelijk begrijpen hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken en met specifieke oplossingen komen!
P.vanweerdenburg@primaplan.nl
LinkedIn

Jeanette Wiesehahn, HR

Jeanette Wiesehahn - HR

Jeanette Wiesehahn, HR functionaris. Onze kennisbank op het gebied van HRM en Salarisadministratie. Jeanette heeft als doel een bijdrage te leveren aan de optimalisatie van het personeelsbeleid binnen Primaplan om zo effectiever en efficiënter met elkaar de bedrijfsdoelen te behalen. Dit uiteraard met aandacht voor de medewerkers, persoonlijke ontwikkelbehoefte en werknemerstevredenheid!
J.wiesehahn@primaplan.nl
LinkedIn

Niels van Pelt, Cost engineer

Niels van Pelt - Cost Engineer

Niels van Pelt, Cost Engineer. Niels is binnen projecten van begin tot eind verantwoordelijk voor Costmanagement. Hij wordt doorgaans gevraagd om voor onze relaties kostenramingen en kostenrapportages op te zetten.
N.vanpelt@primaplan.nl  
LinkedIn

Yannick Laumans, Project planning België

Yannick Laumans - Project Planning België

Na zijn studie Milieukunde startte Yannick zijn carrière in de windenergieontwikkeling. Daar werkte hij mee aan de basis van meer dan 80 MW geïnstalleerd vermogen. Volgens Yannick is project beheersing de sleutel tot een succesvolle uitvoering.
Y.laumans@primaplan.nl 
LinkedIn

Wouter van der Born, senior project planner

Wouter van der Born - Senior Project Planner

Wouter van der Born, één van ons meest ervaren Senior Project Planning Professionals. Ervaring in meerdere branches en PMI-SP en Prince2 gecertificeerd. Wouter geniet van het maken van goede rapportages voor het management en deelt zijn kennis graag met zijn collega’s.
W.vanderborn@primaplan.nl
LinkedIn

Onze diensten
Consultancy
Opleidingen
Planningsmanagement
Risicomanagement
Software
Total Project Control
Copyright © 2021 Primaplan PCS BV   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Login medewerkers
Primaplan PCS BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.