Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Wachtwoord vergeten

Ondanks alle inspanningen kan Primaplan PCS BV niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, correct en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Primaplan PCS BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Primaplan PCS BV behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Primaplan PCS BV voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Primaplan PCS BV neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Primaplan PCS BV houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Copyright © 2019 Primaplan PCS BV   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Login medewerkers
Primaplan PCS BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.