Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Software Implementatie en integratie

Projectmanagement software is belangrijk binnen elke organisatie. Het realiseren van projectambities staat of valt met een goede bedrijfsoplossing. Vaak ontbreekt het echter aan specialistische kennis om de juiste keuzes te maken. Primaplan verzorgt voor u het hele spectrum, van selectie tot implementatie met behulp van gebruiksvriendelijke software en een overzichtelijke projectmatige aanpak.

Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van verschillende software pakketten. Zo draaien wij onze hand niet om voor het begeleiden van bedrijven met het implementeren van interface software voor bijvoorbeeld de koppeling tussen planningssoftware met een ERP systeem. Hiervoor maken wij onder meer gebruik van Prometheus Maxavera en Impress. Verder zetten wij de software voor u in om data uit verschillende systemen te combineren tot een goed leesbare rapportage waar u ook daadwerkelijk wat aan heeft.

Kwaliteitssoftware geïmplementeerd door experts. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat software implementatie trajecten op de juiste manier verlopen. Onze specialisten zijn realistisch, flexibel, servicegericht, kijken vooruit en denken met u mee. Na een succesvolle implementatie staan wij uiteraard nog steeds voor u klaar. Dit kan in de vorm van een strippenkaartsysteem met hulp op afstand of ondersteuning op locatie als dit nodig is. Onze verantwoordelijkheid loopt dus gewoon door en dat is wel zo prettig.

Partnership Primaplan en Prometheus Group
We weten hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op de volledige levenscyclus van Shutdowns, Turnarounds en Outages (STO). Hierbij is het cruciaal om van voorbereiding tot uitvoering ten alle tijden het overzicht te behouden en de juiste stuurinformatie ter beschikking te hebben. De Prometheus STO (Shutdown, Turnaround en Outage) module, wat onderdeel is van het Prometheus-platform, en integratie met toonaangevende software voor turnaroundbeheer van RoserConsys, biedt een complete STO-oplossing. In combinatie met meer dan 30 jaar expertise in STO's, bieden Primaplan en de Prometheus Group een ongeëvenaarde oplossing om u te helpen het maximale in uw STO's te bereiken.

Benieuwd welke software het best bij uw bedrijf past? (Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?) Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Onze diensten
Consultancy
Opleidingen
Planningsmanagement
Risicomanagement
Software
Total Project Control
Onze mensen

Wilco Keijzers
Algemeen Directeur

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Patrick van Weerdenburg
Manager Delivery

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Ronald Bergacker
Accountmanager GWW, Infra & Energie

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Bram König
Consultant Projectbeheersing

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Wouter van den Born
Senior Project Professional

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Patrice De Rijck
Project Professional | Primaplan België

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Rick Donker
Technical Consultancy

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Jeanette Wiesehahn - HR
 

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Niels van Pelt
Cost Engineer

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

We staan voor u klaar!
Copyright © 2021 Primaplan PCS BV   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Login medewerkers
Primaplan PCS BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.