Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Turnaround & Construction

Het onderdeel TA & Construction binnen Primaplan is gespecialiseerd in Shutdowns, Turnarounds en Constructie projecten. Deze complexe projecten zijn een kritisch onderdeel van de bedrijfsvoering voor veel industriële organisaties. De projecten hebben als doel om nieuwe productie processen te installeren of om de veiligheid en continuïteit van bestaande productie processen te waarborgen.

De projecten zijn complex door de technische uitdagingen, tijdsdruk en de vele (externe) partijen die betrokken zijn en er voor moeten zorgen dat de werkzaamheden naar behoren worden verricht. Een pittige opgave! Maar absoluut noodzakelijk.

Preventief onderhoudswerk houdt installaties en organisaties gezond, want iedere dag zonder productie kost geld. Primaplan helpt u meer uit uw project te halen met minder tijdsverspilling.

Ook is Primaplan TA & Construction gespecialiseerd in Tankbouw & Tankonderhoud. Met ruime ervaring en expertise in deze branche, zijn wij in staat u te ondersteunen op een effectieve en kostenefficiënte manier. Werkzaam op het gebied van engineering, nieuwbouw, inspectie, onderhoud en renovatie, bieden onze professionals u het juiste advies voor uw specifieke situatie.

Partnership Primaplan en Prometheus Group
We weten hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op de volledige levenscyclus van Shutdowns, Turnarounds en Outages (STO). Hierbij is het cruciaal om van voorbereiding tot uitvoering ten alle tijden het overzicht te behouden en de juiste stuurinformatie ter beschikking te hebben. De Prometheus STO (Shutdown, Turnaround en Outage) module, wat onderdeel is van het Prometheus-platform, en integratie met toonaangevende software voor turnaroundbeheer van RoserConsys, biedt een complete STO-oplossing. In combinatie met meer dan 30 jaar expertise in STO's, bieden Primaplan en de Prometheus Group een ongeëvenaarde oplossing om u te helpen het maximale in uw STO's te bereiken.

Onze diensten
Consultancy
Opleidingen
Planningsmanagement
Risicomanagement
Software
Total Project Control
Onze mensen

Wilco Keijzers
Algemeen Directeur

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Patrick van Weerdenburg
Manager Delivery

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Ronald Bergacker
Accountmanager GWW, Infra & Energie

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Bram König
Consultant Projectbeheersing

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Wouter van den Born
Senior Project Professional

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Patrice De Rijck
Project Professional | Primaplan België

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Rick Donker
Technical Consultancy

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Jeanette Wiesehahn - HR
 

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Niels van Pelt
Cost Engineer

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

We staan voor u klaar!
Copyright © 2021 Primaplan PCS BV   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Login medewerkers
Primaplan PCS BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.