Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Stichting Primaplan helpt de kinderen in Gambia

Primaplan is een nieuw project gestart. Eén die ons nauw aan het hart ligt. In het licht van maatschappelijk ondernemen, zijn wij een initiatief opgestart om een school te bouwen in “The Gambia”.

En wel in Samba Chargie, een dorp in het Noordwesten van Gambia. Het is een dorp waar de gemeenschap al jaren het belang van goed onderwijs inziet voor de ontwikkeling van het dorp, de streek en het land. Daarom staat er een school. Een school waar omliggende dorpen ook gebruik van maken maar wat eigenlijk geen school te noemen is. Op dit moment is het namelijk niets meer dan een klein gebouw gemaakt van kleiblokken, niet bestand tegen het regenseizoen.

Naast een nieuwe school is er nog een schrijnender noodzaak, schoon drinkwater. Als je ziet dat 4-jarige kinderen verontreinigd drinkwater moeten drinken, slaat de schrik je om het hart. Inmiddels mogen we met trots vermelden dat er in mei 2018 een goede drinkwaterinstallatie voor de schoolkinderen is geplaatst zodat er op school in ieder geval schoon drinkwater is. Toch zijn we er nog lang niet aangezien er na schooltijd, na een wandeling van 5 km, thuis ook nog onveilig water op hen wacht, met desastreuse gevolgen…

De wereld is oneerlijk verdeeld en we weten dat we persoonlijk niet alle problemen in Afrika kunnen oplossen. Toch hebben we iets opgezet wat binnen onze macht ligt. En die van u. Een project in een stabiele omgeving met een goed controleerbaar doel.
Graag vragen we iedereen die dit initiatief een warm hart toedraagt, een steentje bij te dragen zodat we dit dorp in Gambia een school en veiligheid kunnen bieden. Kleine bedragen, grote bedragen, alles is welkom. Het leuke van dit project is dat je weet waar het geld aan uitgegeven wordt en meehelpt aan het bouwen van een school. Wil je meer weten over ons projecten? Ga dan naar www.stichting-primaplan.nl.

Wij hopen dat, door middel van alle donaties, de school er in 2019 staat en iedereen veilig drinkwater tot zijn beschikking heeft. Help je mee deze kinderen in Gambia een betere toekomst te bieden?

Namens Primaplan en het dorp Samba Chargie, alvast bedankt.

Doneren kunt u op 
NL25 TRIO 0379 3167 30
t.n.v. Stichting Primaplan

Onze diensten
Consultancy
Opleidingen
Planningsmanagement
Risicomanagement
Software
Total Project Control
Onze mensen

Wilco Keijzers
Algemeen Directeur

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Patrick van Weerdenburg
Manager Delivery

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Ronald Bergacker
Accountmanager GWW, Infra & Energie

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Bram König
Consultant Projectbeheersing

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Wouter van den Born
Senior Project Professional

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Patrice De Rijck
Project Professional | Primaplan België

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Rick Donker
Technical Consultancy

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Jeanette Wiesehahn - HR
 

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

Niels van Pelt
Cost Engineer

Mail naar

LinkedIn

Lees meer

We staan voor u klaar!
Copyright © 2021 Primaplan PCS BV   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Login medewerkers
Primaplan PCS BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.